Besplatna isporuka za narudžbinu preko 6.000 RSD

Kafa u zrnu Borbone 1kg – Blue

Početna » Prodavnica » Kafa u zrnu Borbone 1kg – Blue

Kafa u zrnu Borbone 1kg – Blue

1,400RSD

Nema na zalihama

Espresso kafa u zrnu.

Pakovanje 1kg.

Caffe Borbone Blue Blend je prava mešavina za jaka i zahtevna nepca, za one koji vole kremastu i intenzivnu kafu.

Rođen iz savršene mešavine, objedinjuje kvalitet Arabice i Robuste sa pravim nivoom pečenja. Кompaktan je i uravnotežen, pun ukusa i neponovljive prirode.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 999014 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Kafa u zrnu Borbone Miscela Top (Borbone Blue) je proizveo jedan od glavnih italijanskih proizvođača kafe u zrnu, kapsula i ćaldi, sa širokom komercijalnom mrežom koja je omogućila da se njegovi proizvodi distribuiraju i cene po celom svetu. Misija kompanije rođena je iz napuljske opsesije kafom, koja već dugo igra važnu ulogu u gradskom životu.

Кompaniju izdvaja nepokolebljiva posvećenost kvalitetu. Pored vrhunskih sirovina, Caffe Borbone je takođe podstaknut stalnim inovacijama, sa čitavim odeljenjem posvećenim traženju novih rešenja i zadovoljavanju potreba svojih kupaca. Ovaj jedinstveni model doveo je do velikog porasta popularnosti u Italiji i širom sveta.

Svaka šolja visokokvalitetnog Caffe Borbone espressa napravljena je od pažljivo odabrane mešavine sastojaka i tradicije. Borbone je prepoznatljiv po razvijenom sopstvenom sistemu upravljanja i kontrole kvaliteta, kako bi garantovali sigurnost proizvoda.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 14.5 × 9 × 27 cm